Websites

service_img_1

Onze websites zijn vooral gericht op kmo’s, eenmanszaken & vrije beroepen. We streven ernaar om enkel responsive websites te maken die gemakkelijk benaderbaar zijn op mobiel en tablet. Bovendien kunnen wij naast het ontwerp ook voor de hosting en domeinnaam zorgen. Zoekmachineoptimalisatie is een industrie op zichzelf, maar wij zorgen alvast voor een zeer goede basis waaronder een logische HTML-structuur en een XML-sitemap.

“Hoeveel een website kost?” is een vaak gestelde vraag. Hoewel dit een ogenschijnlijk makkelijke vraag is, is het antwoord vaak iets complexer. Aangezien wij ons vooral richten op kleinere bedrijven geven wij als richtlijn een kostprijs tussen de 450 & 950 euro. Hosting en domeinnaam kosten rond de 100 euro per jaar.

Skill 90

Databases

service_img_2

U heeft soms het gevoel dat sommige problemen steeds terugkeren, maar de oorzaak niet aangepakt wordt? Of u zoekt naar een betere manier om uw projecten of klachten bij te houden? Wij kunnen zorgen voor een database waar u alles makkelijk kan terugvinden, sorteren, notities kan bijmaken en noem maar op.

Wij kunnen zowel een locale als online database aanbieden (webbrowser). Allebei zijn ze multi-user en allebei hebben ze hun voor- & nadelen. Zo zijn locale databases normaal gezien iets sneller en een stuk goedkoper dan een online database, terwijl een online database overal beschikbaar is.

Skill 83

Paperless systemen

service_img_3

U heeft bijvoorbeeld verschillende schema’s of werkinstructies die overal rondslingeren? Of u heeft een teveel aan formulieren die moeten ingevuld worden? Wij kunnen zorgen voor een oplossing op maat waardoor uw papierverbruik aanzienlijk vermindert.

Stel: u heeft een aantal machines die elk op een verschillende manier bediend moeten worden of een aantal producten die elk anders verpakt moeten worden. Wij kunnen zorgen voor een makkelijk te bedienen touchscreen-interface waar al uw schema’s of instructies op staan. Eventuele formulieren kunnen we op een soortgelijke manier paperless maken en dan koppelen aan een database.

Skill 81